Ceca
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Porodica Cece Ražnatović dobro je poznata javnosti. Privatni život njene dece, Veljka i Anastasije, kao i sestre Lidije, medijski je praćen godinama unazad, ali malo ko zna kako izgleda pevačicina majka Mira, koja ne voli da se medijski eksponira.

Ceca je jako vezana za svoje roditelje, a sa majkom ima izuzetno blizak odnos.

Naime, Mira Veličković retko se pojavljuje na javnim događajima sa naslednicom, ali je Ceca u više navrata govorila da su je roditelji tokom celog života podržavali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Po mišljenju mnogih, sličnost majke i ćerke je neverovatna, a ono što je očigledno je da je mira vrlo mladolika.

Podsetimo, Ražnatovićka je jednom prilikom otkrila da je njena majka bila veoma stroga tokom Lidijnog i n jenog odrastanja.

Vrlo smo strogo vaspitavane, tačno se znalo šta je za devojke, šta za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - prisetila se Ceca i dodala:

- Još društvo nije ni izašlo, mi moramo da se vratimo kući. Beži bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja - rekla je ona za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading