Voja Nedeljković
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Voditelj muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", Voja Nedeljković, tokom poslednje emisije napravio je potez o kojem javnost ne prestaje da bruji. 

Naime, on se nalazio u sobi za podršku sa roditeljima takmičara koji su se borili za svoj prolazak u sledeći krug. 

U jednom trenutku, tokom pesme, majka takmičara koji je tada nastupao krenula je da igra. Ono što je sve zaprepastilo jeste Vojin komentar, koji, sudeći po komentarima gledaoca, nije smeo da mu se desi.

Voja Nedeljković

Printscreen/Zvezde Granda

 

- A gospođa igra kao da joj se pi*ki - rekao je voditelj u tom trenutku, nakon čega se kadar prebacio na veliku scenu Zvezda Granda. 

Mnoge je zanimalo zašto ovaj trenutak nije isečen, već je dopušteno da se prikaže u emisiji. 

Komentari besnih gledaoca ispod emisije nisu manjkali, pa je tako većina, pored podrške svojim favoritima, najveću pažnju obratila upravo na Vojin postupak.

Voja Nedeljković

Printscreen/Zvezde Granda

 

- Je l' ovo Vojo rekao za ovu ženu "igra kao da pi*ki"? Mislim, otkud mu pravo tako da se obraća? Odvratno, bonton, kultura nula. Vojo, stidi se!

Voja Nedeljković

Printscreen/Zvezde Granda

 

Podsetimo, Voja Nedeljković, kako pišu domaći mediji, uskoro prelazi na drugu televiziju.

Voja će tamo voditi autorsku emisiju u posebnom terminu, a kako je istakao, drago mu je što će ponovo raditi sa ljudima sa kojima je nekada radio.

- Moram priznati da mi je drago što sam na UNA TV prepoznao neka lica sa kojima sam imao prilike da delim ekran, a takođe i neke nove mlade snage koje postaju sve prepoznatljivije u autorskom pečatu koji imaju na televiziji. UNA je televizija koja vas ne zamara i prosto poziva na gledanje, te sam zato odlučio da intrevjue plasiram upravo ovde - rekao je Voja, prenosi magazin "Hello".

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading