TADA JE SVOJOM POJAVOM ZALUDELA CELU ZEMLJU Fatalna plavuša iz Bajinog spota je njegova bivša žena!
Foto: Youtube/Printscreen

Nedeljko Bajić Baja oduvek važi za pevača koji uspešno krije svoj privatni život od javnosti, te je i njegova ženidba, ali i razvod za javnost dugo bila tajna.

Naime, bivša žena Nedeljka Bajića Baje, baš kao i on, želela je da svoj život živi daleko od radoznalih pogleda, u čemu je i uspela.

Ipak, poznato je da je Baja bio u braku sa 19 godina mlađom Ivanom, koja je bila zvezda njegovog spota "Mokra do kože".

Nedeljko i bivša supruga

Foto: Youtube/Printscreen

 

Godine 2018. par je stavio tačku na svoj brak, a bivša žena Nedeljka Bajića Baje podarila je pevaču dvoje dece, sina Marka i ćerku Milicu.

TADA JE SVOJOM POJAVOM ZALUDELA CELU ZEMLJU Fatalna plavuša iz Bajinog spota je njegova bivša žena!

Printscreen

 

Podsetimo, uprkos razvodu, Baja i njegova bivša supruga neguju prijateljski odnos. 

- Baja je fin komšija. Pristojan je, s njim nikada nismo imali problem. Malo je čudan i tajanstven, ali to je njegova stvar. Iako godinama živi ovde, mi smo iz novina saznali da se pre neku godinu razveo. Nikad nismo videli njegovu ženu, a ni decu. Na ovoj adresi nisu živeli zajedno, to je sigurno. Šta je u pitanju, to zaista niko odavde ne zna. Možda ih je sklonio u Beč ili u Bosnu, tamo isto ima nekretnine. Ovde nisu bili. Baja se bavi sportom, trči ovde po kraju. Trudi se da vodi zdrav život - rekla je pevačeva komšinica, a na njenu priču se nadovezao još jedan stanar ove zgrade:

- Ni ja ga nikad nisam video s familijom. Kad malo bolje razmislim, viđam samo momka koji često dolazi kod Baje već godinama, to je onaj koji s njim ide svuda, mislim da ga on vozi autom gde treba. Viđam ih i uveče i ujutru, jer sam ranoranilac. Ovako ne mogu ništa loše da kažem za njega, ne pravi probleme. Kad prođe, kulturno se javi. Šteta što se povukao sa estrade, ima dobre pesme. Čujem da to klinci vole. Ima on i neki restorančić blizu, tamo s društvom provodi najviše vremena - kaže komšija za Kurir. 

- Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno - ispričao je pevačev prijatelj - rekli su oni za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading