Ceca
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Folkerka Ceca Ražnatović važi za jednu od najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni. Ipak, čini se da nikada nije bila mršavija, a ona je potvrdila da se pozabavila svojom linijom i za samo nekoliko dana smršala čak osam kilograma.

Ceca

Foto: Ataimages

 

- Dovela sam svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, ozempika, čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati, jer taj lek u stvari koriste dijabetičari. Nije ni bitno - otkrila nam je ona.

Kako je otkrila, za samo mesec dana skinula je više od 8,5 kilograma, a ovo je njen trik.

- Jednostavno, odlučila sam da posle 19 časova ne jedem ništa i samo da konzumiram vodu. I jednom prilikom sam rekla, ponekad neko pivce. I onda su me pitali kako pijem pivo kada goji. Ja kažem: "Mene ne goji, mene pivo voli", ali zaista. I meni je to pošlo za rukom i ja sam skinula 8,5 kilograma za mesec dana, a da nijedne sekunde nisam gladovala, jela sam šta god sam htela. Najkasnije, znači pola 8, 8 uveče, nema više unosa hrane i meni se to pokazalo kao idealan način za mršavljenje. To je kao autofagija. I onda ujutru ustajem u 8, pola 9, doručak, pokretanje metabolizma i to je to. I fizička aktivnost.

Ceca

Foto: Ataimages

 

Pored ishrane, Ceca redovno posećuje teretanu.

- Treniram ili ako ne stignem na trening, ja odradim brzi hod na traci da pokrenem telo, metabolizam. Ako ležiš non-stop, ne može da ti se ubrza metabolizam - ispričala je za "Telegraf".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading