Kaja Ostojić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Kaja Ostojić sinoć je nastupala na Kopaoniku, a danas je otvorila dušu u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Kaja je imala nekoliko brakova iza sebe, a u prvi je ušla sa svega 19 godina. Na pitanje da li bi se ponovo udala u tim godinama kaže:

Kaja Ostojić

Pink printskrin

 

- Udala se sigurno ne bih, ali bih svakako rodila dete. Nikolina je našto najvrednije što imam u životu, jedan posao koji sam najuspešnije završila, iako taj posao, dok sam živa, nikada nije završen. Ono što sam uradila do sada, kakav je čovek ona postala, je meni nešto najvrednije. Sada živim svoju drugu mladost (smeh). Godine su nešto najlepše što ženi može da se desi, jer ti daju novi izraz, iskustvo, odnos prema životu, osvešćivanje svega i svačega... Nema ništa privlačnije od žene koja je sve te stvari osvestila i time je okićena. Imam sreću da me je poslužio taj fizički momenat, treniram... Živim drugu mladost, odgajila sam jedno dete, novo ne želim - priča Kaja, koja se ne kaje zbog pređašnjih ljubavnih izbora.

Kaja Ostojić

Pink printskrin

 

- Iz priloženog se vidi da nisam imala najbolje odabire i odluke, iako se ne kajem. Sve su to stvari koje su imale svoj razlog, nikada nisam ni iz jedne veze izašla kao gubitnik, uvek je tu bio neki benefit, neke stvari koje sam ponela.

Kaja je otkrila da li je nakada kod svog partnera pronašla poruke sa drugom ženom.

Kaja Ostojić

Pink printskrin

 

- Naravno da jesam, zbog toga sam prekidala, raskidala, odlazila, što je kardinalna greška - danas to pametne žene više ne rade. Čak sam išla korak dalje, napravila sam lažni profil i u ime te neke, koju sam ja kreirala, sam se dopisivala sa svojim muškarcem i pila bensedine. Sve sam zapisivala na papirić, uručila fasciklu, kofere i eto.

Podsetimo, Kaja je nedavno otvoreno pričala o odnosu sa svojom mezimicom, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading