Sanja Vučić
Foto: EPA

Sanja Vučić važi za jednu od najatraktivniji pevačica na estradi, međutim ona je nedavno priznala da ona razmišlja drugačije i da postoje stvari koje joj se na njenom telu ne dopadaju.

-Ja se najbolje osećam u suknjicama i u tim nekim stvarima koje mi prekrivaju ruke. Uglavnom nešto što me stisne u struku, suknjica dole i ruke prekrivene, to mi je najlagodnije, pune smo kompleksa. Stvarno sam baš jaka u tom predelu i nije ženstveno – rekla je ona.

Sanja Vučić

Foto: privatna arhiva

 

Mlada pevačica ističe da postoje mnogobrojne neprijatne situacije koje preživljava skoro svaki put kada stane na scenu.

-Inače znam sve pesme koje idu i više ni ne razmišljaš o tekstu, melodiji i ja vrlo često dok pevam, mislim o nekim trećim stvarima. Gledam koga ima, uglavnom razgledam okolo i desilo se par puta neki klinci mi pokazuju srednji prst i tako to. Uglavnom volim da reagujem na te stvari, jer je to nekultura, ako ti nije lepo, idi kući. Uvek sam u fazonu „Ajde, sad ti mali, ili ćeš sam napolje ili će da te isprate“. Dešavalo se da su ljubomorne devojke, gledaju ispod oka, kao gledaju u mene, šapuće drugarici pa se smeje, to mi je fuj – ispričala je Sanja za Grand.

sanja vučić

Sanja Vučić, printscreen Instagram

 

Podsetimo, Sanja je nedavno otputovala je u grad svetlosti, tačnije Pariz, kako bi malo predahnula od svakodnevnice i obaveza koje ima na poslovnom planu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading