Sasa Popovic
Foto: Alo/Alo

Sinoć su na TV Pink emitovane "Zvezde Granda", Na samom početku, led su probile Aleksandra Ivanov kojoj je mentor Marija Šerifović, a potom se predstavila i njena koleginica Ivana Šundić koja je u timu Snežane Đurišić.

Ivana je osvojila svih šest glasova stručnog žirija, a Aleksandra je imala dva glasa manje. Međutim, pažnju na samom početku emisije privukla je primedba koju je Saša Popović uputio Ani Sević.

Naime, Saša je Ani skrenuo pažnju da se drži voditeljskog posla i da se ne petlja u ocenjivanje kandidata.

Saša Popović

Printscreen

 

- Devojke čestitam, divno smo startovali. Ivana ovo znači da ideš direktno dalje, Aleksandra za tebe malo manje glasova, ali bila si sjajna, sve čestitke - rekla je voditeljka Ana Sević, kojoj je odmah potom Popović održao predavanje:

- Voditeljka neka ne daje ocene, da li je neko bio sjajan ili nije. To bih molio u narednom paru - rekao je Saša, a Ana se samo kiselo nasmejala.

Podsetimo, nakon što je Sanja Kužet otišla na bolovanje zbog bebe koju očekuje, Saša Popović je angažovao Anu Sević da radi umesto nje. Ana već ima iskustva i kao voditeljka, jer je nekoliko godina vodila "Pinkove zvezdice", pa ne čudi što je baš ona dobila ovaj posao.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading