GDE SE IMA, TU SE I TROŠI Brenin sin posle uspešne firme planira novi biznis, evo o čemu je reč
Alo

Mlađi sin muzičke zvezde Lepe Brene, Viktor Živojinović, započeo je novi privatni biznis, tvrde domaći mediji.

Lepa Brena

Foto: Alo.rs

 

Viktor je svojevremeno bio ugostitelj, nakon čega se bavio nekretninama, a od sada će se, navodno, baviti turizmom.

Viktor, kako prenose mediji, traži pogodan plac na Zlatiboru, gde bi mogao da izgradi luksuzne kuće koje bi kasnije izdavao turistima. Kako se dalje navodi, njemu pokretanje privatnog biznisa nije strano, jer je već neko vreme vlasik firme za čišćenje i sređivanje dvorišta.

- Viktor radi punom parom kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Brena i Boba su ponosni na njega. Sve stiže i maksimalno je posvećen radu. Prijatelji su mu sugerisali da bi se on odlično snašao u turizmu i preporučili neke lokacije za zidanje kućica za odmor. Njemu se to jako dopalo i sad samo treba da se odluči za jednu od njih. Uglavnom su daleko od centra i u delu planine na kojem se dosad nije mnogo zidalo. Pogledao je projekte i uskoro će da ode na Zlatibor da na licu mesta sve pogleda. Razgovarao je s prijateljima koji su već ušli u sličnu investiciju i oni su prezadovoljni. Za Breninog sina je ovo izazov i sve ukazuje na to da će on brzo da se upusti u ovu biznis avanturu - priča izvor koji je, navodno, blizak Živojinovićima, pa nastavlja:

Viktor Živojinović

Foto: Ilustracija

 

- Odavno on sam zarađuje za sebe i obrće svoj novac kako smatra da treba. Ima dobre konekcije i ovaj projekat će mu samo dobro doći da se pozicionira na tržištu ugostiteljstva i turizma. Oni porodično izdaju lokal na Zlatiboru, a postoji mogućnost da on i to preuzme. Realizacija svih poslova mu je u planu ovoga leta. Viktor ima smisla za biznis. Em što živi u porodici koja ima razvijenu delatnost u biznisu, em što je školovan, a sada se tačno pronašao u poslu koji proširuje na razne načine - završava naš izvor za "Kurir".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading