Nenad Jezdić
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Glumac Nenad Jezdić našao se u žiži javnosti kada je tokom izvođenja predstave "Knjiga o Milutinu", morao da prekine svoje izvođenje, a poruku podrške dobio je od kolege Milana Marića.

Nenad Jezdić

Foto: Ataimages

 

Naime, dok je ostatak sale uživao u performansu glumca, među publikom se našla žena koja nije ispoštovala bonton i osnovna pravila ponašanja u Ustanovi kulture, te je bio prinuđen da joj se sa bine obrati.

Milan Marić sada je na društvenoj mreži "X" pružio podrškku Jezdiću uz reči:

- Jezda ovde igra monodramu od dva sata i jedini partner mu je publika. Teško je održati pozorišnu iluziju i sa ansamblom ukoliko je neko konstantno telefonom "razbija", a kamoli sam. Pride, ne ometate samo nas na sceni, ometate publiku, koju izbacujete iz predstave na taj način - poručio je Marić, a onda su krenuli komentari da se nižu.

- Trebalo je da prekine predstavu i ženu zamoli da izađe, da se lepo vidi ko je - poručila je jedna korisnica "X" mreže.

- To je poslednja opcija jer onda je sa predstavom gotovo, jedino što dobiješ na taj način je skandal i nezadovoljstvo svih - istakao je Milan Marić , pa dodao:

- I tvrdim vam da većina glumaca neće reagovati na jedno ili dva zvona u publici (to je, nažalost, već postalo praksa) jer može svima da se desi. Problem je što su ljudi počeli da se javljaju na pozive tokom predstave i to je onda stvarno situacija koja je u najmanju ruku čudna.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading