Dino Merlin koncert
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevač Dino Merlin već decenijama je na samom vrhu kada je u pitanju muzika, a o svom privatnom životu retko je govorio javno.

Dino Merlin koncert

Foto: Ataimages

 

Ono što je poznato javnosti je da Dino ima ćerku Naidu i sina Hamzu koji se nikadanisu preterano eksponirali uprkos očevoj slavi i velikom novcu koji je zaradio, a jednom prilikom otkrio je da se ponosi naslednicima.  

- Važno je ostati čovek u onim najelementarnijim stvarima. Recimo, ja sam jako srećan zbog mog privatnog dela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi "lambordžinija" ili nekog "ferarija", kako su bahati, da šmrču... Moja su deca pristojna, radna - rekao je Merlin, pa dodao:

MOJA DECA NE VOZE FERARIJA I NE ŠMRČU Dino Merlin progovorio o naslednicima, ćerka je diplomirala na Oksfordu

Foto: Youtube/Printscreen

 

Najveća sreća mi je kad dođe neki taksista i kaže: "Znam ja tvoje pesme i sve, al' što su ti deca skromna". E to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima - zaključio je pevač za "HRT". 

Dinov sin ima 30 godina, a ćerka je šest godina starija. Posvećena je informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru. Završila je postdiplomske studije na Oksfordu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading