Maja Berović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Maja Berović prošla je kroz pravi pakao zbog zdravstvenih problema koji su se zakomplikovali.

Spotovi

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ona je zbog jedne, naizgled bezazlene, rane na nozi, išla na čak pet operacija, a jednom prilikom je govorila o tom periodu.

- Dosta ljudi je imalo sličnih problema kao ja. Neverovatno mi je koliko se ljudima to često dešava, mislila sam da samo ja to imam. U pitanju je bila infekcija noge. Bakterija streptokoke mi je napravila hoas. To je nešto što se jako teško leči. Može antibioticima, ali u težem slučaju operacijom. Ja sam morala da se operišem jer se stvar baš zakmplikovala - rekla je Maja pa dodala:

Maja Berović

Foto: Ataimages

 

Imala sam otvorenu ranu. Toga leta sam jako puno šetala sa sinom, nisam nosila flaster, iako su mi rekli, jer sam već pre toga imala nekih problema na koži. Ta otvorena rana se inficijrala, mislila da ne može ništa loše da mi se desi, ali eto, desilo se. Imala sam loš imunitet zato sam i tako prošla, rekla je ona i dodala:

Na kraju završila sa 5 operacija u roku od 20 dana. Uspeli su da spasu nogu, naravno da se sada mogu nasmejati na tu temu. Ja sam to na kraju krajeva ispričala jer mi zanemarujemo sitnice, ali to ne treba da se radi. Od male stvari može da se napravi ozbiljan problem, iz tog ugla sam mislila da nema izlaza. Razmšljala sam o tome da li ću uopšte imati nogu, sada imam samo 27 centimetara ožiljka na nozi - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading