ksenija
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pre tačno 14 godina, prerano nas je napustila, nikad prežaljena Ksenija Pajčin, koju je usmrtio iz pištolja, njen tadašnji izabranik Filip Kapisoda.

Pokojna Ksenija, ostaće upamćena kao neko čija je lepota prelazila granice, plenila je posebnom energijom i harizmom, a pored pevanja, bavila se i plesom.

GODINAMA JOJ KRIŠOM OSTAVLJA RUŽE NA GROBU! Ko je misteriozni čovek, čija tuga ne jenjava za pokojnom Ksenijom?

Printscreen

 

Ksenija je za života, ostavila mnogobrojne vanvremenkse hitove, poput: Neven,Škorpija, Dečko mi je umoran, Pizza, Magije... i mnoge druge, a takođe mnogim poznatim ličnostima je uradila i koreografije za spotove ili nastupe.

Fanovi je nisu zaboravili ni posle toliko godina, te kako se na pomenu pričalo postoji jedan momak, koji je rodom iz Leskovca, godinama dolazi da joj oda počast dan posle ili dan ranije.

ksenija

Foto: Ataimages

 

A ove godine na pomenu su zatekli lep crveni buket ruža, pa mnogi smatraju da je od njega, kako piše Kurir, on nije jedini već verni fan je i jedan dečko iz Severne Makedonije.

Podsetimo, Mia je istakla da je preponosna na polusestru, a dotakla se i njene mame Ljubice za koju kaže da nekako sve podnosi, ali i da joj nije lako ni posle 14 godina.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading