Darko i Katarina
Foto: Alo/Printscreen

Popularni folker Darko Lazić uživa u skladnom braku sa izabranicom Katarinom Lazić, a navodno im je toliko lepo, pa je pevač malo zapostavio decu.

Navodno je došlo do sukoba između majke Branke i Darka, jer mu je ona zamerila da nije posvećen dovoljno deci, kao i da vreme provodi samo sa Katarinom.

Darko Lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona navodno smatra da Darko treba da provodi sa Lorenom i Aleksejem mnogo više vremena.

- Branka je baš ljuta, jer joj Darko stalno obećava, ali ništa ne radi tako kako kaže. Okej je njoj i to što on sebi malo da oduška kada nema nastupa pa otputuje sa Katarinom, sve ona to razume i podržava, ali deca treba da mu budu prioritet i na prvom mestu – tvrdi izvor blizak Lazićima i nastavlja:

Srećom Lorena uz Anu i njenog muža i polubraću ima sve i vode je i na letovanja i zimovanja, dete ne oskudeva ni u čemu. Sa druge strane Lorena je sada velika i nije joj baš drago kada vidi da se tata ni ne interesuje za njenu školu, šta uči i koje ocene ima. Nije bio ni na jednom roditeljskom sastanku, niti na priredbi, kao što drugoj deci dolaze oba roditelja – dodaje izvor i dodaje:

Darko i Katarina

Printscreen/AmiGShow

 

Često je i u suzama, i zove babu Branku da pita gde je tata i kada će doći po nju. E to sve mnogo tišti Branku, pa kada joj se skupi, okrene Darka i izdere se na njega do te mere da ne govore po deset dana - kaže izvor za "Star magazin".

Ipak, moguće je i da Branka samo preteruje jer se i sama uželi unuka. Podsetimo, od kada je sa Kaćom, Darko ispunjava sve obaveze prema deci, plaća uredno alimentacije, a čak je sa bivšom ženom Anom Sević sada nerazdvojni prijatelj.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading