lidija vukićević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznata glumica, Lidija Vukićević žari i pali u svojoj sedmoj deceniji života, a na njenoj vitkoj liniji i šarmu, pozavidele bi duplo mlađe dame.

Kako je jednom prilikom govorila, ova šarmantna glumica, sa svojom decom Davidom i Andrejom, ima poseban odnos i jako je ponosna na to, u kakve su ljude izrasli i koliko neguju porodične vrednosti.

Lidija Vukićević

Alo! Dejan Briza

 

Ona je Davida i Andreja, dobila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom, a ovako je nedavno govorila o svojim sinovima.

Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu – to je naše porodično okupljanje. Skoro je bila jedna prijateljica, Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: „Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu“. Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme – istakla je nedavno Lidija Vukićević.

Lidija tvrdi, da još uvek nije spremna da postane baka, te ne forsira ni ženidbu ni unuke, a kada se to dogodi, kako otkriva, ona neće biti klasična baka.

Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovek poželi… Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu – došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa – dodala nam je ona, pa nastavila:

Vrela izdanja Lidije Vukićević

Printscreen

 

– Neću biti klasična baka, jer nisam ni prema svojoj deci bila klasična majka. Usred noći smo išli u prodavnicu. Naravno, dok nisu krenule obaveze. Svu slobodu i radosti koje možemo da osetimo sam ispunila i kod svoje dece, nisam bila tutor jer to bude kontraproduktivno – ističe glumica za Blic.

Lidija otkriva da joj godine ne predstavljaju ništa, te da bi bez problema bila sa mlađim partnerom od sebe.

Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome – kazala je glumica.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading