Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Jovana Jeremić i sama privlači pažnju javnosti i medija, a od kada je u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, čini se da je još više praćena i u fokusu javnosti.

S tim u vezi, Jovana je objavila jedan video na svom Instagram nalogu, a mnogi njeni pratioci primetili su da voditeljka na grudima ima takozvanu šljivu koja nastaje od strastvenih i malo agresivnijih poljubaca. E sad, moguće i da se Jovana negde povredila, možda na treningu, ali "modrica" neodoljivo podseća na pomenutu šljivu. A šta je prava istina, zna samo ona, prenosi Espreso.

Jovana i Dragan

Printscreen/Instagram

 

A sudeći po Jovaninim izjavama o Draganu i njihovoj ljubavi, ovo nikoga ne treba da čudi jer je i sama u više navrata priznala da je kod njega najviše privlači to što je ostvaren, moćan, imućan, ali i lud za njom i to joj iznova i iznova dokazuje.

Podsetimo, od kada je uplovila u vezu sa Draganom, Jovana ne krije koliko je ispunjena i zadovoljna:

- Najviše ga volim u životu, kažem mu: „Ti si moj Bog, alfa i omega, ti si moj život, moje sve, moja ljubav, lav, svetionik i spas u ovom ludom vremenu moja mirna luka, moje rame kada spavam noću“. I kada vodimo ljubav i kada ne vodimo ljubav podjednako je lepo zato što je čista ljubav u pitanju. On mene doživljava kao svoju ženu, ali ja volim slobodu i volim ljubav u slobodi to je onda prava ljubav - rekla je Jovana za Blic.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading