FATALNA KSENIJA PAJČIN UBIJENA JE NA DANAŠNJI DAN Pevačici presudio Filip Kapisoda zbog bolesne ljubomore
Printscreen

Pre tačno 14 godina, 16. marta 2010. godine, pevačica Ksenija Pajčin ubijena je u Beogradu u svom stanu.

Fatalnoj Kseniji presudio je njen dečko Filip Kapisoda, a potom je izvršio samoubistvo.

Ksenija je svoju muzičku karijeru započela kao vokal grupe "Dak". Kasnije je vredno radila na svom glasu i započela samostalnu karijeru.

Osim toga, Ksenija je bila i dens igračica, koja se prvi put javno pojavila u spotu pevačice Dragane Mirković za pesmu "Opojni su zumbuli".

FATALNA KSENIJA PAJČIN UBIJENA JE NA DANAŠNJI DAN Pevačici presudio Filip Kapisoda zbog bolesne ljubomore

Foto: Estock

 

Ksenija je bila poznata po lepoti i atraktivnom izgledu, a u to vreme kada se pojavila pričalo se da opasni momci padaju na nju, te da je ljubimica beogradskog podzemlja.

Ipak, na vrhuncu popularnosti, 2008. godine pala je na šarm deset godina mlađeg manekena Filipa Kapisode. Sa njim se upustila u ljubavnu vezu koju nije krila od očiju javnosti i na samom početku blistala je od sreće.

Međutim, dve godine kasnije sve se završilo fatalno. A sudeći po komentarima njenih prijatelja i saradnika, dok je bila u vezi sa Filipom, viđali su ih i kako se ludo vole, ali im nisu strane ni svađe i ljubomora koja je prelazila i u patologiju.

FATALNA KSENIJA PAJČIN UBIJENA JE NA DANAŠNJI DAN Pevačici presudio Filip Kapisoda zbog bolesne ljubomore

Printscreen

 

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je tada Ksenija.

Tog kobnog  16.marta 2010. godine kao bomba odjeknula je vest da je Ksenija pronađena mrtva u svom stanu, a da je pored nje ležalo beživotno telo Filipa Kapisode.

- U utorak oko 17 časova komšija koji živi preko puta čuo je vrisku i ciku iz Ksenijinog stana, a nešto kasnije Ksenijin pas Milisav počeo je neobično da laje. On je to kuče dobro poznavao jer ga je čuvao uvek kada su one odlazile na odmor i znao je kako pas reaguje u različitim situacijama. Pozvonio je na vrata, ali mu niko nije otvarao, a pas je i dalje lajao. Čovek nije hteo da se meša u privatne stvari komšija, pa se povukao. Ipak, pozvao je Ksenijinu majku Ljubicu, koja je odmah došla. Kada je ušla, videla je Ksenijino i Filipovo beživotno telo u lokvi krvi" - ispričala je tada za medije komšinica koja je želela da ostane anonimna, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading