Jovana i Sale
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Frontmen "Tropiko benda", Sale Tropiko, uhvaćen je nedavno sa novom devojkom, a javnost bruji o njihovoj vezi.

Sada su progovorile i njegove komšije, koje ističu da ga stalno viđaju sa njom, kao i da se ona, faktički, preselila kod pevača.

- Viđamo ih stalno, drže se za ruke kao zaljubljena dečica. To je crna devojka, mnogo je slatka, ne znam joj ime ali kad idu zajedno uvek su nasmejani i lep su par, slične su i visine. Konstantno je viđamo ovde kod nas u zgradi, moguće da se i preselila da žive zajedno. Nisam imala priliku da popričam sa njom, ali ona uvek nas lepo pozdravi - rekla je baka, dok se drugi komšija navodi:

Sale Tropiko

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Oni kad prođu zajedno pored mene ne skidaju osmeh sa lica. Sale je generalno uvek bio takav, i u teškim trenucima osmeh mu je bio tu. Verujem da se ona preselila kod njega jer je viđam da baca smeće, tu parkira auto, vozi i njegov. Često je viđam nosi neke kese, ide iz prodavnice - kaže komšija, a potom su se dotakli i njegove bivše žene, pevačice Jovane Pajić.

- Tu su devojčice često kod njega, Helena i Đina, preslatke su, mirna deca i divno vaspitana. Par puta sam videla da ih Jovana doveze, a više puta da su sa njim u kolima. Ma deca su verujem zlatna i treba da budu u dobrim odnosima zbog njih - kaže komšinica i dodaje:

Jovana i Sale

Foto: Alo.rs

 

- Verujem da je i ova devojka fina, ali Jovana mi je baš bila draga. Ma kako da mi ne bude, uvek je stala sa mnom da popriča čak i kad je žurila. Tako mi je krivo što ona nije više sa njim, što su se rastali, ali niko ne zna šta nosi dan, šta nosi noć.

Jedan komšija ističe i da s vremena na vreme čuje muziku koja dopire iz njegovog stana, ali da mu sve to odgovara.

- Iz njegovog stana često se čuje muzika, ne samo preko razglasa nego kada on svira nešto. Nekad bude glasnija, nekad tiša ali ne smeta nam, njegova muzika je uvek dobra. Vidi se da on uživa u tome, zaljubljenik je u muziku. Kada je leto ja sednem na terasu i molim se da zasvira nešto pa da uživam. Nekada sto puna ponovi istu strofu ili refren, valjda se tako prave pesme. Meni je to interesantno - kaže on i dodaje:

Sale Tropiko

Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 

 

- Ostao je fin i prizeman, mislio sam uvek da su pevači ko zna kakvi, a on nije primer tih. Kažu deca da ima baš velike koncerte i te preglede, ja to ne znam, ali znam da nije umišljen.

Jedna komšinica je priznala da se Sale zaljubio

- Verujem da je imao devojaka posle Jovane, ali ih nismo viđali ovde. Ova devojka je stalno tu, mislim da žive zajedno - iskrena je ona za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading