Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Printscreen

Ksenija Pajčin, važila je za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a na njenu harizmu, lepotu i energiju niko nije ostao imun.

Pevačica je pored pevanja, imala osećaj za ples, te je sarađivala sa mnogim poznatim ličnostima.

OTKRIVENO ŠTA POVEZUJE KARLEUŠU I POKOJNU KSENIJU PAJČIN? Isplivali svi detalji poznastva, ovo mali broj ljudi zna

Printscreen

 

Između ostalog, sarađivala je i sa Jelenom Karleušom, kojoj je radila koreografiu za pesmu Beovizije, davne 2004. godine, kako je Jelena imala loš plasman, Ksenija je to oštro prokomentarisala, jednom prilikom.

Kada je izašla na scenu, umesto klasičnog govora, samo je rekla "Strašno". Na pitanja novinara o čemu se radi, ovako je govorila:

- Pa strašno je to što je Jelena Karleuša dobila samo jednu nagradu. Po mom mišljenju, ona je drugo mesto. Prvo mesto je, naravno, Željko Joksimović i "Lane moje", a odmah posle njega je Jelena - kazala je ona tada, piše Kurir.

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

Jelena je povodom uspomene na nju, održala minut ćutanja u znak sećanja na njenom koncertu "Viva la Diva" 2010. godine, a ovo nije inače bila prva njihova saradnja, njihovo poznanstvo datira još iz davne 1999. godine, kada je Ksenija radila koreografije Jeleni.

Podsetimo, Pre tačno 14 godina tragično je nastradala, nikad prežaljena pop pevačica Ksenija Pajčin.

Kako je opšte poznato njen tadašnji partner Filip Kapisoda je usmrtio Kseniju pištoljem, a potom je izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading