TUGOVALA JE U SVOJA ČETIRI ZIDA! Sestra Ksenije Pajčin prvi put u javnosti, otkrila bolne detalje iz njenog života
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pre 14 godina pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala kada ju je njen tadašnji dečko Filip Kapisoda ubio iz pištolja u njihovom stanu a zatim izvršio i samoubistvo.

Mlađa sestra pokojne Ksenije, Mia Pajčin u jednoj emisiji, prvi put progovorila je o odnosu sa sestrom kao i o detalljima iz Ksenijinog života za koje niko nije znao.

- Sestra mi je bila idol. Gde god da se pojavi, svi su je voleli, obožavali bila je jako popularna. Nekada sam želela da budem kao ona, jedino sto nisam volela da pevam. Nedeljom je uvek dolazila na ručak, a moja mama je sve spremala i slatko i slano, a onda bi se Ksenija ljutila i govorila: "Pa ljudi nisam ja ovde gost, ne morate toliko da spremate" - istakla je Mia, pa nastavila.

- Uvek su se svi okretali za njom. Znam da smo jednom izašle da šetamo Milisava, njeno kuče i kada su je videli svi su vikali: Ksenija, Ksenija... obožavali su je. Ja sam uvek bila važna kada sam pored nje. Jednom je donela plišanog medveda od dva metra. Neko je zvonio na vrata, tata i ja otvaramo i vidimo medveda, a ona se sakrila iza njega i rekla: Vidi me. Ja sam bila presrećna. Tata se uvek ljutio na nju jer mi je stalno kupovala, ali je ona bila svojeglava. Tata se ljutio jer je uradila usne, ali ona bi mu uvek govorila: "To je moj život, pusti me" -rekla je ona, pa naglasila kako pokojna pevačica nikada nije dozvolila da je neko vidi tužnu.

Mia Pajčin

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona sebi nikada ne bi dozvolila da neko vidi da je tužna tugovala je u svoja četiri zida. Tata joj je stalno govorio da uči, da se posveti školi, ali ona je volela da kada čuje muziku baci sveske i knjige i samo igra. Znam da je ona sebe davala maksimalno kada je muzika u pitanju i da je radila ono sto je volela, a to je najvažnije - zaključila je mlada Mia u emisiji "Moj dan - Blic dan". 

Podsetimo, danas je godišnjica smrti Ksenije Pajčin kao i njen rođendan, tim povodom voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u svojoj emisiji detektiva Bracu Zdravkovića koji je progovorio o ovom tragičnom događaju. Braca tvrdi da su svi znali da Kapisoda danima hoda naokolo sa vatrenim oružjem, te da su njihove svađe danima trajale.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading