Anastasija i Nemanja
Foto: Alo/Printscreen

Anastasija Ražnatović, danas uživa u skladnom braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a svoj lagodni život ne trudi se da sakrije od očiju javnosti.

Pevačica je vrlo ažurna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gde postavlja fotografije i snimke iz svoje svakodnevnice, a kako smo mogli već da vidimo ona obožava garderobu, te ne krije da ne želi pare za skupoceni nakit, garderobu i obuću.

 

 

Fudbaler i Anastasija, zbog njegovih poslovnih obaveza, žive na relaciji Sevilja- Beograd, a njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, izazvala je lavinu komentara.

 

 

Anastasija je na gore pomenutoj mreži, postavila fotku kako igra igrice u kući, ali ljudima je privukla pažnju njena odevna kombinacija, koju pevačica nosi po kući, a košta Boga oca.

 

 

Iako na prvi pogled deluje kao najobičniji komad, Ražnatovićka je za nju izdvojila čak 1.270 evra. Samo duks košta 595 evra, dok je donji deo 675 evra.

Podsetimo, pevačica Anastasija Ražnatović Sevilju smatra drugim domom, budući da tamo živi zajedno sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Par se venčao u julu prošle godine u krugu najbližih članova porodica i kumova u manastiru Rajinovac kod Grocke.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading