Zdravko Čolić
Foto: Alo/Printscreen

Jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda na našim prostorima, Zdravko Čolić, uživa u skladnom braku sa svojom suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dvoje dece.

Opšte je poznato da pevač nije neko ko voli svoj privatni život previše da eksponira, tačnije ne deli ga sa svima na tacni.

Zdravko Čolić

Foto: ATA Images

 

Zdravka vole sve genracije, a on je oduvek i bio miljenik žena, tako da vas neće začudiditi, što je pre trideset godina, pevač izdao čuveni hit "Ti možeš sve" za koji je uradio i spot, povezan sa devojkom koja je glumela u spotu.

Reč je o sada popularnoj hrvatskoj pevačici Doris Dragović, koja je tada bila na početku svoje solističke karijere, a on je jednom prilikom i progovorio sve detalje njegovog poznanstva.

ČOLA PRE SUPRUGE, LUDO VOLEO OVU PEVAČICU! Glumila mu je u spotu, a ovo su detalji njihovog poznanstva

Printscreen

 

Podsetimo, tada je šuškalo da između njih ima više od poslovnog odnosa, jer kako se pričalo, previše su bili bliski.

- To je bio šou ‘Ti si mi u krvi’, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: ‘Ja sam Ruška, sećaš se?’ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi ‘More’. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena- izjavio je jednom prilikom Zdravko za Večernje novosti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading