NIJE ME NI POZNAVAO, ALI JE DOŠAO DA ME POSETI U BOLNICI Edita otkrila detalje o Desingerici: Plakala sam zbog njega!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Edita Aradinović prisetila se poznanstva sa reperom Dragomirom Despićem Desingericom, koji je veoma popularan među tinejdžerima.

Edita otkrila ko joj je najpoželjniji muškarac na estradi

Promo

 

Edita je ispričala kako je pre oko 10 godina bila u bolnici, teda ju je posetio iako je nije ni pooznavao, a tom prilikom joj je "upropastio" lice.

- Znam ga... Mislim, znam za njega, nikad se nismo družili, u nekom periodu života imala sam rupturu ciste i ležala sam u bolnici kad sam bila klinka, 19 godina i on je došao sa mojom drugaricom, tada su se družili, da me poseti. Deset dana sam ležala i on je došao da mi iščupa obrve - počela je Edita, pa nastavila:

- Isto je bio lud, pričao „bajo", sve isto. I pogrešno mi je iščupao obrve pa sam plakala. „Vidi šta si mi uradio, vidi na šta ličim", a on: „Bajo, baš su ti obrve gas!" - ispričala je Luni Đogani, pa se i sama nasmejala iz duše.

Desingerica

Foto: Vladimir Marković

 

 

Oni su se godinama kasnije sreli na jednom nastupu, pa je otkrila kako je protekao njihov susret.

- Posle toga, letos, bila sam na koncertu, došla sam u bekstejdž i što je najjače, setio me se. Izašao je na binu i ja sam videla kako on ne pije! Ne pije alkohol, ja sam mislila da su to droga, alkohol, to „nosi", tako. Međitim, on je bio sa ženom, pio je vodu i bio potpuno normalan i sve je bilo okej dok nije izašao na scenu, a ja to obožavam jer i ja to imam, tu transformaciju. Oduševila sam se i rekla sam „svaka čast" - zaključila je Aradinovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading