Ivana Španović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Naša atletičarka Ivana Španović nedavno se razvela od fitnes instruktora Marka Vulete, nakon dve godine braka.

Sportisti nisu želeli da preko medija rešavaju porodične probleme, te su sve do sada ćutali o svom odnosu, kao i o razlogu rastanka.

Ona je sada podelila na svom Instagram profilu misli o životnim greškama, što je zaintrigiralo mnoge.

- Lekcije iz prirode: Idite sa tokom, al' se zaustavite kad je to potrebno. Budite prelepi spolja, al' imajte dubine ispod. Dotaknite koliko god možete stranih zemalja, al' ne pripadajte nikome. Sijajte ceo dan, al' budite refleksivni uveče. Budite nežni, al' nezaustavljivi - napisala je ona u opisu objave iz Južne Afrike, a potom u sledećoj objavi istakla da joj je fous sport

- U svojoj zoni! U 2024. godini dve titule moram odbraniti, a tu je i jedna koja treba da postane realnost - napisala je ona.

Ivana je jednom prilikom pričala o razvodu:

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života. Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima - navela je ona za "Telegraf".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading