Žika Šarenica progovorio o penziji
Foto: Alo/Printscreen

Voditelj Žika Nikolić rodom je iz sela Jasikovci u blizini Trstenika. Tu je odrastao u staroj porodičnoj kući, a kako u njoj decenijama niko nije živeo, imanje oko porodičnog doma bilo je zaraslo, zidovi oronuli, a krov u fazi raspada.

Žika je nakon mnogo godina odlučio da renovira kuću, ali je, kako kaže, želeo da ostane autentična.

- Bilo je teških dana, ali se nikad nije gladovalo, nekada se živelo na proji, nekada na kajmaku, nekad na mesu, bilo je svega. U bašti moje majke sve je raslo, paprika, krompir, sve. Mogao sam sve da zidam, ali ovo je nešto što budi uspomene. Kuća je ostala takva kakva je, uradili smo zidove i staze, želim da tako bude, a i dopada se mojim potomcima - pričao je Žika.

- Ko god želi da prespava ovde, voli da spava u ovom krevetu i ovoj sobi, a najradije i ja, tu sam proveo detinjstvo - rekao je Žika jednom prilikom na televiziji "Prva".

Podsetimo, Žika Šarenica je pre par godina kupio stan od 60 kvadrata u Beogradu, koji je platio, kako su mediji ranije preneli, 150.000 evra.

Malo ko zna da je Žika u Gimnaziji završavao dva razreda odjednom. Želja mu je bila da postane sveštenik, a potom harmonikaš, ali se na kraju zaposlio kao profesor. Ipak, kasnije je odlučio da se oproba u ulozi voditelja, čime se badi godinama unazad.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading