Lane Gutović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Bura nakon što je ćerka Laneta Gutovića obelodanila niz optužbi na račun medicinske sestre, za koju tvrdi da je uvela dvojicu nepoznatih muškaraca, i da je tom prilikom usmeno izmenjen testament, u kom su ona i njena sestra ostale bez ičega, ne jenjava.

Sve se dešavalo na VMA, dok je glumac tamo ležao, a danas je i VMA izdao zvanično saopštenje u kom stoji da pokreću istragu o svemu, kako bi se utvrdile sve činjenice.

Lane Gutović

Foto: Ilustracija

 

Kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, a koji je želeo da ostane anoniman, medicinska sestra dala je izjavu u sudu.

- Medicinska sestra Mara dala je izjavu pred sudom i potpisala je istu. Ona je sama rekla gde je bila, na koji način je uvela ljude i u koliko sati - tvrdi izvor za Alo!.

Podsetimo, juče se za Alo! oglasio i Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, takođe blizak prijatelj pokojnog glumca, koji je otkrio sve o pomenutoj Mari.

- Ja sam bliski prijatelj sa Lanetom duže od četvrt veka i godinama se družim sa Marom Tešić (Sestra sa VMA koju Lanetova ćerka optužuje) Milica ne govori istinu. Nikada nije imala kontakt, niti razgovor sa sestra Marom, Provereno. Sestra Mara nije bila "zadužena za brigu o Lanetu" Čak ni ne radi na odeljenju Intenzivne nege. Sestra Mara je lično poznavala Laneta i kao prijatelj ga je obilazila kada god je to mogla (jer radi u istoj bolnici gde je Lane ležao). Hvala joj! Lanetu je to mnogo značilo. Lane je zatražio da mu se dovede notar kako bi ostavio testament - rekao je on za Alo! i dodao da ćerka Milica nije htela kontakt sa ocem decenijama:

- Milica nije htela kontakt sa Lanetom decenijama, do poslednjeg dana. Lane je izostavio ćerke iz testamenta svojom odlukom i to treba poštovati. Milica se nije udostojila čak ni na sahranu da mu dođe. Mislim da ne zaslužuje ništa od Laneta. Neosnovani napadi na Sestru Maru puno govore o Milici i njenom karakteru - rekao nam je Dragan.

Ćerka Laneta Gutovića

Facebook printscreen

 

Glumac Predrag Smiljković otkrio je takođe juče nove detalje o nasledstvu kolege i prijatelja Milana Laneta Gutovića.

On je neke stvari krio od javnosti, ali je sada, kako kaže, dobio dozvolu od Gutovićeve porodice, da otkrije sve što zna.

- Juče sam se čuo sa Lanetovim sinom, Pajom, jer ja nisam hteo da pričam dok ne dobijem njegovu dozvolu, ali i dok nisam saznao sve okolnosti, ipak ja cenim te momke, znam ih od detinjstva, čestiti su, bio sam član te kuće, stalno sam bio gost kod njih. Paja me je zvao i rekao mi da mi da, pošto smo proverili, postoji ta sestra Mara koju sad optužuje Milica, a ta sestra je slučajno bila tu, uopšte nije na tom odeljenju - započeo je glumac, te nastavio, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading