Jelena Rozga
Foto: Alo/Alo/Kristijana Ćaćić

Jelena Rozga, žari i pali u petoj deceniji života, a na njen zanosni izgled ne ostaje niko imun, zbog čega se i smatra za jednu od lepših dama na javnoj sceni.

Pevačica se godinama unazad bori za teškim zdravstenim problemom, a reč je o štitastpj žlezdi, koja joj već punih 17 godina, zadaje muke sa zdravljom.

Jelena Rozga

Foto: ATA Images

 

- Pred kraj 2006. godine osetila sam promene na svom telu. Preterano umaranje, gubitak težine i veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život menja, kada sam otišla iz grupe "Magazin" i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza - ispričala je Rozga jednom prilikom za Hello.

Jelena Rozga

Foto: ATA Images

 

Jelena je otkrila da pije redovno terapiju, zahvaljući kojoj drži sve pod kontrolom, međutim nedavno je priznala da joj se zdravlje naglo pogoršalo.

- Nešto mi sa štitnom žlezdom poslednjih dana nije u redu, pa sam se bojala kako ću se probuditi. Znam da se probudim jako natečena, puno mi znače komplimenti. Imam dobrih i loših dana, promenjena mi je terapija. Ja nisam osoba koja paniči, dugo sam na terapiji, ali kada se takve situacije dese treba se boriti. Navikla sam na periode kada se ne osećam najbolje - rekla je Rozga za Alo!

Podsetimo, ranije su hrvatski mediji neretko pisali da Rozga posle svakog raskida nalazi utehu pored Ivana Huljića, međutim ona je stalno isticala da imaju isključivo prijateljski odnos. 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading