Teodora Džehverović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Teodora Džehverović operisana je kada joj je pukla cista na jajniku i to na badnje veče 6. januara.

Teodora se brzo oporavila, operacija je dobro prošla, a sada je otkrila da li su joj ostali ožiljci.

Teodora je odgovarala svojim pratiocima na razna pitanja putem Instagram storija.

- Jesi li sanirala ožiljke od operacije?- glasilo je jedno od brojnih pitanja.

Džehverovićeva je pokazala dva, a za treći ožiljak je rekla:

I treća rupa mi je bila na pupku, ali se ona skoro i ne vidi. Mažem kad se setim, a to je retko kad. Ne smetaju mi, maleni su i najbitnije mi je da se sve dobro završilo - napisala je Teodora.

Teodora

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je odgovorila i na pitanje da li joj se desilo da joj sve "drugarice" okrenu leđa, pa se prisetila srednjoškolskih dana:

- Svako je to doživeo i to je sastavni deo odrastanja. Deluje sada strašno, ali jednog dana ćeš se tome smejati. Nikad neću da zaboravim kad je grupa devojčica meni rekla: "Zbog nas si primljena u hor, a ne zato što znaš da pevaš". Što sam se ja tada potresla, pa ne mogu da vam objasnim. Pa kada dobijem peticu, dve drugarice sa kojima sam stalno išla u školu mi pobegnu da idem sama, a ja trčim za njima i plačem. Tada misliš da se ceo svet ruši , ali svako prolazi kroz te neke faze. Život će nam davati mnogo puta osobe koje će nam okretati leđa i to su kontantne lekcije. Neko je zaista to i morao da uradi za vas, jer je to bila njegova svrha u vašem životu, kako biste nešto naučili i postali jači. Glava gore - napisala je Teodora.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading