Brena
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Saša Popović, direktor "Grand produkcije", nedavno je gostovao u jednoj emsiji, gde je ispričao sve o prvom susretu najveće jugoslovenske zvezde Lepe Brene i čuvenog muzičkog kompozitora Milutina Popovića Zahara.

Popović otkriva da se Brena nije odmah dopala čuvenom kompozitoru.

- Zahar je u to vreme bio jedan od najjačih likova na estradi. Došao je da nas gleda, razneli smo salu na tom koncertu. Posle smo seli za sto i Zahar kaže: "vidi, momče, vi niste loši, a ova Bosanka, onako, prosečna". Ubio me na mestu. Ali nam je zakazao sastanak. Rekao sam Breni šta je rekao, a ona poludela, šta nije rekla za njega, sve mu je psovala, ali smo ipak otišli kod njega kući da čujemo šta ima da kaže - priznaje Saša.

Saša Popović

Foto: Blic tv printskrin

 

Popović otkriva da je veliki hit "Čačak" Zahar ponudio Breni, nakon prvog susreta, a podsećamo da je upravo tom pesmom, ona ostvarila značajan uspeh.

- Odemo mi kod Zahara kući, nas šestoro, Brena sedma, jedva smo ga našli. Zvonimo, otvara nam vrata njegova tadašnja supruga Goca Lazarević. Kaže on: "slušao sam vas sinoć, repertoar, katastrofa... Sad ću ja vama dati hit, da vi vidite šta je pesma" i krene Goca da peva "kaže meni dilber moj, Čačak, Čačak..." mi zabezeknuti, sviramo Abbu, Betovena, svetske hitove, a on nama prodaje "Čačak, Čačak"- kaže Saša pa dodaje: 

Lepa Brena

Printscreen

 

- Mi k'o po**šani, a on kaže: 'Ovo je hit deco, a ono što vi pevate je zabava za hotelske goste." Izašli mi na parkingu, okupili se i kažemo: "koji smo moj dolazili, ovo je matora budala, pravi nas budalama". Otišli mi u Kikindu, napravili dar-mar, prošlo je jedno deset dana i u nekom trenutku kaže Brena: "daj da naučimo tu pesmu što nam je dao Zahar". I konobari kažu, dobra pesma, kuvarica izašla kaže "ko to peva", mi ne verujemo - ispričao je Popović za Una Tv.

Podsetimo, Lepa Brena i Saša Popović žariči su velikom Jugom sa bendom Slatki greh, ali od 1994. prestao je da postoji u originalnom sastovu.Posle toga su se povukli sa javne scene, ali su pojedini članovi nastavili da se bave muzikom.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading