Tijana Dapčević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Tijana Dapčević, više od dve decenije uživa u skladnom braku, uprkos brojnim izazovima sa kojima su ona i njen suprug Milan, morali da se suoče.

Priča ovog ljubavnog para, otpočela je na jednoj utakmici u Somboru davnih dana, a oni su nakon nekoliko dana veze, odlučili da krenu da žive pod istim krovom, nekoliko godina kasnije, krunisali su svoju ljubav brakom.

NAHVATALA MUŽA U AKCIJI SA KONOBARICOM! Pevačica proživela agoniju, a njena odluka šokirala je apsolutno sve

Foto: Printscreen Instagram

 

Tijana je više puta imala bračne krize, zbog kojh je njhova ljubav bila na testu, a kako se tada pisalo, njen suprug Milan je bio uhvaćen u akciji sa jednom konobaricom, međutim Tijana je tada "zažmurela" na jedno oko.

Nakon par godina odjeknula vest da je brak ponovo na udaru, zbog čega je pevačica spakovala stvari i otišla iz kuće.

 

 

Nakon samo nekoliko dana, priča je ipak dobila srećan kraj, jer je odlučila da svoj brak sačuva i da mu novu šansu.

Tijana je na svom Fejsbuk nalogu jednom prilikom govorila o svom odnosu sa Milanom, a tom prilikom im je bila i godišnjica braka:

Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako… Dve škole, jednu akademiju i nekoliko “ljubavi” kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom… Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi – napisala je Tijana tada godine na društvenim mrežama.

 Podsetimo, poslednjih nekoliko godina, Milan je uplovio u novi biznis koji nema veze sa muzikom - poljoprivredu, u kome uživa.

On se bavi poljoprivredom u poslednjih nekoliko godina,pa mi u šali kaže: “Jupi, konačno ne moram nigde da idem sa tobom i da se slikam. Jao, ne pitaj me ništa, samo dajem i dajem, razumeš me. Ali hvala Bogu, ove godine se očekuje prvi pravi rod- rekla je jednom prilikom Tijana.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milovan

14.03.2024 16:21

Čim on nosi minđušu znase o kakvoj vrsti ljudi se radi dosta psihičkim nestabilnim