dejan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dejan Matić, zauzeo je svoje mesto pod estradnim nebom, a godinama unazad njegove pesme su vanvremenski hitovi.

Pevač je nedavno gostovao u jednoj emsiji, gde je otkrio da je njegov najlepši deo života bilo odrastanje u Drvaru, a da mu je najveća trauma koja je na njega ostavila veliki ožiljak, bilo preseljenje u srpsku prestonicu.

DEJAN MATIĆ OGOLIO DUŠU, PA ISPRIČAO SVE O TRAUMI IZ DETINJSTVA! Pevač nikada iskrenije o događaju koji je ostavio ožiljke

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako je jednom prilikom pevač otkrio on je jedva čekao da svoje poslovne obaveze završi i ode u rodno mesto:

- Detinjstvo je bilo najleši period mog života, totalno je sve bilo nekako bezbrižno. Svaki dan kada ustanem, ja samo pitam kakvo je vreme da bih uzleteo napolje, da ne propustim nešto. Onda smo se sa sedam godina preselili u Beograd i to je za mene bila velika trauma, mislio sam da je tu sve stalo – rekao je Dejan i dodao:

DEJAN MATIĆ OGOLIO DUŠU, PA ISPRIČAO SVE O TRAUMI IZ DETINJSTVA! Pevač nikada iskrenije o događaju koji je ostavio ožiljke

Foto: Printscreen/instagram

 

- I kada smo došli ovde, često smo išli u Drvar, uvek sam želeo da mi u školi zaključe ocene dve nedelje ranije, samo da odemo ranije- izjavio je jednom prilikom Dejan za Grand.

Podsetimo, na početku svoje muzičke karijere morao je da se izbori sa svoje mesto na estradi,a u tome su mu pomogli saveti starijih i iskusnijih muzičara, posebno je izdvojio Dragana Bosanca.

Kada sam prvi put ušao u studio dobio sam savet od mog prijatelja i saradnika Dragana Bosanca, koji mi je rekao kako narod mora da mi veruje u ono što pevam i to je jedan od saveta koji sam baš prihvatio- priznao je Dejan tada.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading