Božo Dobriša
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Voditelj Božo Dobriša iz Crne Gore oglasio se nakon zemljotresa koji je pogodio njegovu zemlju i otkrio strahote istog. 

Veliki zemljotres je pogodio Crnu Goru, ali baš veliki. Dugo je trajao i jak je bio. Ljudi su u panici, treslo se kao nikada do sada. Niko ne spava, svima je upaljeno svetlo u kućama. Baš se treslo. Ovako nešto u Kotoru se dugo ne pamti. Samo što mi slika nije pala na glavu - istakao je Boža Dobriša za "Pink.rs".

Božo Dobriša

Printscreen/AmiGShow

 

Podsetimo, jutros je jak zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihteru pogodio Crnu Goru, probudivši građane širom regiona. Iako još uvek nema informacija o materijalnoj šteti i povređenima, tlo i dalje podrhtava, dok se šale crnogorski stanovnici kako su se širom regiona oglasili o potresu pre njihnakon zemljotresa krenuli su da se ređaju i zanimljivi komentari. 

- Dobro jutro radni narode Crne Gore, dosta ste spavali do podne - ređali su se komentari na EMSC-u na informaciju o jakom zemljotresu.

Građani Bileće, Dubrovnika, Sarajeva, pa čak i Beograda, javljali su se da ih je potres probudio iz kreveta. Međutim, jedan komentar jednog stanovnika nedaleko od epicentra zemljotresa nasmejao je sve.


- A viđi ovo, cijela Juga se probudila da prokomentariše prije nego mi u CG đe je i bio zemljotres. Javljamo sutra jesmo li svi na broju. Ostajte nam dobro! - napisao je jedan Crnogorac.

BONUS VIDEO: 


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading