Tamara Đurić
Foto: Alo/Printscreen

Mnogobrojne dame sa naše javne scene, pre samo par godina su odlazile u posetu plastičnom hirurgu, uglavnom su želele veće poprsje zbog kojeg su ugradile silikonske implante.

Kako to obično biva, svaki trend ima i svoj kraj, nedavno je krenuo da hara novi, koji zagovara vađenje istih, jer se teži "pirodnom" izgledu.

Tamara Đurić, nedavno je izvadila silkonske implante, a kako tvrdi to je uradila jer su silikoni "demode", ona je godinama unazad uporno korigovala svoj izgled, pa je mnoge iznenadio ovaj postupak vađenja silikonskih implanta.

Tamara Đurić

Printscreen

 

- To mi je demode, ne sviđa mi se da imam silikone. Lepše su mi prirodne grudi naspram ovako velike zadnjice - rekla je Tamara.

Pevačica Stoja Novaković, priznala je da je svoje implante uklonila iz zdravstvenog problema, jer je imala problema sa kičmom.

Stoja Novaković

Foto: Ataimages

 

Izvadila sam silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili haos s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - rekla je Stoja.

Tina Ivanović je dugi niz godina, ponosno nosila svoje silikonsko poprsje, ali kako otkirva nedavno je odlučila da "povadi" silikone, jer joj je dosadio plastičan izgled.

Tina

Foto: Youtube/Printscreen

 

Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine, nikada ne bih ugradila silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada plastika, odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi. Danas sve devojke liče jedna na drugu, užasno mi je to. Odlučila sam da hoću da izvadim i silikone iz usana i da nemam ništa od toga. Znate kako Lepa Lukić kaže: "Hoćeš da probaš sve ko majmun", e pa tako sam i ja, ali više to ne želim - ispričala je Tina nedavno.

Trendu nije odelela ni popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, a njen razlog bio je kako tvrdi "estetski" jer više priliči njenim godinama.

ESTRADNJACI ODLEPILI ZA NOVIM TRENDOM! Prvo su ih ponosno nosile, a sada neće da čuju za njih, evo o čemu je reč

Foto: Youtube/Printscreen

 

Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu s trendovima, a iskreno govoreći, i s mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila - rekla je Ceca, koja je 2012, nakon prvog remonta silikona, izjavila:

Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam, pre svega, morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je bilo važno da rešim zdravstveni problem- rekla je jednom prilikom Ceca.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading