Neda Ukraden
Foto: Alo/Printscreen

Neda Ukraden, posle višedecenijske karijere, može da se pohvali luksuznim stanom u srpskoj prestonici, a pored toga poseduje dve velepne nekretnine u Bokokotorskom zalivu i u rodnom Imotskom u Hrvatskoj.

Neda je poznata kao neko ko se izueztno trudi da svoju porodicu drži na okupu, pa je tako možete videti svakog leta u Bokokotorskom zalivu, kako uživa u svojoj višesrpratnici koja je vešto sakrivena u zelenilu, a od njenog pogleda doista zastaje dah, jer gleda pravo na more.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Pevačica je jednom prilikom otkrila da su se i bogati stranci interesovali da otkupe njenu vilu, ali pevačica nije htela ni da čuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Kako smo mogli i sami da se uverimo, Neda neretko na svom Instagram profilu postavlja fotografije sa balkonske terase, za koju smo zaključili da joj je omiljeni kutak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Neda svoju porodicu voli da okupi upravo tu, pa zajedno provode tople letenje dane, a svoju drugu nekretninu u rodnom Imotskom je renovirala i sredila po svom ukusu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Podsetimo, Neda je rođena u Imotskom, ali je tokom odrastanja menjala svoje boravište više puta, na kraju se ipak skrasila i pronašla svoju sreću u Beogradu.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading