TAMARA DRAGIČEVIĆ PROGOVORILA O KRIZI U BRAKU Trudna glumica otkrila sve o poteškoćama sa Benčinom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica Tamara Dragičević očekuje dete sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom. Oni već imaju dvoje dece, ćerku i sina, a glumica je jednom prilikom otvoreno govorila o tome da su Petar i ona imali bračnu krizu.

Osim toga, ona je u medijima do detalja opisala i zbog čega je do krize došlo, ali i kako je uspela da je reši lako i bez mnogo napora.

- Ubeđena sam da sve žene, ma koliko da razmenjuju iskustva sa majkama ili prijateljicama koje su već rađale, ne mogu ni da zamisle tu neravnopravnost oko ustajanja noću kada dobiju bebu - započela je Tamara i dodala:

TAMARA DRAGIČEVIĆ PROGOVORILA O KRIZI U BRAKU Trudna glumica otkrila sve o poteškoćama sa Benčinom

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tada se kod nas žena javlja potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: „Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako pređemo preko svega.“ Upravo zbog toga sam se brzo posle porođaja vratila predstavama i obavezama. Nisam htela da budem jadna ja, pa sam tako našla način da budem zadovoljna i ispunjena, a da opet ne zameram sebi. Jer, nisam izlazila na piće, nego sam radila svoj posao - rekla je glumica u emisiji kod Vesne Dedić.

Podsetimo, iako čeka i treće dete, Tamara ne krije da se suočava sa strahovima kao majka:

- Moje starije dete je krenulo u prvi razred i tu su bili strahovi. Nekako vrtić i taj period odrastanja kada su najviše sa nama ste zapravo bezbrižni i nekako je do vas. Kada prepustite društvu i sistemu svoju decu, onda kreću pravi strahovi. Naravno da na kraju najvažniju ulogu odigra porodica i vaspitanje, a da je lako nije lako. Trenutno su to moji strahovi - rekla je Tamara.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading