OVO JE SIN ACE ILIĆA I BILJANE JEVTIĆ Ne zanima ga estrada, gradi svoju karijeru i voli ovu lepoticu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Biljana Jevtić i njen suprug Aca Ilić preko tri decenije su u braku i važe za estradni par bez skandala i trzavica.

Oni imaju sina Ivana na kojeg su oboje ponosni i koji, za razliku od mnoge dece poznatih, ne želi da se bavi estradom. Naime, Ivan je odličan student i planira drugačiji životni put od svojih roditelja.

Kako je Biljana jednom prilikom istakla, ponosna je i što njen sin sluša kvalitetnu muziku.

 

 

- Sam će izabrati čime će se baviti, a sada ga najviše interesuje istorija. Raduje me što u naletu kvazipesama, moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Ima odlično uvo, zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, zna mnoge izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca. Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita za određenu numeru kako ide - izjavila je Biljana za domaće medije pre nekoliko godina.

Inače, Ivan ima i ozbiljnu vezu i često se na Instagramu hvali lepotom svoje izabranice.

 

 

- Najbolja devojka na svetu, da te volim malo je reći - napisao je Ivan u opisu objave na svom Instagram nalogu, a sudeći po komentarima na njegove fotografije, svi kažu da više liči na oca Aleksandra.

Podsetimo, Biljana i Aca nedavno su za medije istakli da su ponosni na uspešne karijere, ali i da im je sin jedinac ipak na prvom mestu i da samo za njega žive, ponosni što je skroman i pristojan mladić.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading