Nataša Bekvalac
Foto: Privatna arhiva/Foto: PrivatnaArhiva

Nataša Bekvalac, godinama unazad nosi titulu novosadske Barbike, a sudeći po komentarima koje dobija na račun svog izgleda, jasno vam je i zašto za nju tvrde da je idalje jedna od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni.

Bekvalčeva je vrlo ažurna na društvenim mrežama, gde imamo priliku da vidimo kako izgleda njen život van kulisa, te da svoje vreme provodi sa najviše sa ćerkama.

Nataša

Nataša Bekvalac, printscreen Instagram

 

Nataša je ovog puta postavila fotgrafiju na svom Instagram nalogu, na kome je pokazala kako se spremila za jedan nastup.

Svi su primetili da je bila odevana od glave do pete u crno, a haljina koju je imala na sebi istakla je njen bujni dekolte koji je bio u prvom planu, a sudeći po komentarima izgledala je fantastično.

Neki od njih su : "Goriš", "Prelepa", "Sjajno izgledaš", "Sve ti lepo stoji"....

Podsetimo, pevačica Nataša Bekvalac našla se u žiži interesovanja nebrojano puta, naročito zbog svog burnog ljubavnog života koji je uvek intirigirao javnost.

Kako je Nataša nedavno istakla, još uvek nije naišao onaj pravi.

Još uvek nije naišao neko ko će da mi privuče pažnju, i zaista ne razmišljam o tome. Emotivno sam ispunjena ali sam slobodna žena– govorila je pevačica jednom prilikom.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading