ROĐENDANSKI KONCERT U DUBAIJU! Aco Pejović organizuje spektakl, sve pršti od luksuza, evo koje zvezde su tu
Foto: Dino Pasalic

Pevač Aco Pejović, proslaviće svoj 52. rođenda u Dubaiju gde se sada nalazi. 

Pevač je zakazao solistički koncert u ovom gradu, gde će ga podržati mnogobrojne kolege, ali i fudbaleri i glumci koji su na vreme obezbedili svoje karte.

- Interesovanje za Acin nastup je ogromno! U Dubaiju ima dosta Srba, kao i Pejovićevih fanova iz cele bivše Jugoslavije. Svi ga obožavaju i žele da dođu na njegov nastup, a posebno zbog činjenice da on tog dana proslavlja rođendan. Nisam ni znao koliko fanova iz svih krajeva ima dok nisam dogovorio ovaj nastup - rekao je Đorđe Pešić. On je takođe naveo da je najveće interesovanje naših ljudi koji žive i rade u Dubaiju, a pored njih i naših javnih ličnosti.

Aco Pejović dobio nagradu

Promo

 

- Dosta pevača, glumaca, fudbalera i voditelja doći će na Pejovićev nastup. Neki planiraju godišnji odmor baš tada, a neki dolaze specijalno zbog rođendanskog koncerta. Svi su oni njegovi dobri prijatelji, pa su poželeli da tog dana budu sa njim. Verujem da mogu da ga slušaju u Srbiji kad god požele, ali nastup u Dubaiju je nešto potpuno drugo. Očekuje se oko 2.000 ljudi. Biće vrhunska rasveta, led ekrani, ozvučenje, a klub u kojem će nastupiti jedan je od najvećih i najglamuroznijih u ovom gradu. Sa Acom će doputovati i ceo njegov bend sa pratećim vokalima, tako da će se o ovom koncertu sigurno dugo pričati - rekao je Đorđe za Informer, ali nije želeo da otkrije koji poznati su rezervisali svoje mesto, ali se šuška da su među njima Katarina Grujić i Kaja Ostojić.

- Ja sam već nastupala u Dubaiju u organizaciji krajem prošle godine i to je bio najbolji nastup u mojoj karijeri! Ne bih propustila Pejovićev ni za živu glavu - rekla je Kaja Ostojić.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading