Marija Šerifović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Marija Šerifović održala je prvi koncert u Zagrebu, a u okviru svoje regionalne turneje koja je tek na početku.

Marija je rešila da sa svojim fanovima, koje nikada nije lišavala detalja iz privatnog života, podeli video u kome priča kako je sve izgledalo i šta je sve radila.

- Nemam objašnjenje za to kako smo ovde završili, znači bukvalno nemam objašnjenje. Stali smo na pumpu i peremo kola na četke, koliko već minuta? Mi smo ovo pranje od sedamnaest minuta platili šest evra – započela je Marija svoj klip, put je prošao u najboljem redu, a Marija je rekla da će se odmah baciti na serije.

- Stigli smo u Zagreb, sada ću malo da klopam, a onda ću na Netflixu da gledam neku seriju, ali neću lagane serije, nego da gledam dok mi oči ne ispadnu. Ne znam koliko za to sada imam vremena, ali Bože moj – ispričala je, pa snimila hranu.

- Ovako bukvalno izgleda raj. Života mi, ja ovaj trenutak sada ne bih menjala ni za šta na ovom svetu bukvalno. Nastavljam da jedem, vidimo se sutra u danu broj dva iz Zagreba - završila je Šerifovićeva za svoje fanove.

Pevačica se oglasila i tokom drugog dana, ne krijući nervozu jer su joj cipele koje su planirane za koncert izuzetno neudobne.

- Išla sam do Arene, tamo je sve okej, ali trenutno imamo jedan mali mikro nervni slom. Zato što obuća za koju sam mislila da će mi biti udobna, više nije udobna, ili nikad nije ni bila, a mi smo se ponadali da će biti. Uglavnom, problem su ove cipele. Ništa komplikovanije, teže, neudobnije nisam nosila u svom životu. Tako da, ako padnem, nemojte da se smejete – istakla je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading