Anastasija i Gudelj
Foto: Printscreen/Printscreen

O trudnoći Anastasije Ražnatović ne prestaje da se priča već danima, a javnost bruji o tome i čestitke se već nižu na njenom Instagram profilu, iako još ništa nije potvrđeno, ali ni demantovano.

Cecina ćerka se još uvek nije oglasila povodom ove teme, a fanovi su, na raznim društvenim mrežama, krenuli da spekulišu koji je Anastasija otprilike mesec, kao i kog je pola beba, uvereni u to da je ona zaista u blagoslovenom stanju.

Anastasija sa svekrvom

Foto: Printscreen/instagram

 

Mnogi smatraju da su Anastasiju odali detalje kao što je bočno fotkanje, prikrivanje stomaka, garderoba koja sakriva isti, ali i izbegavanje da se pojavljuje na javnim događajima, makar dok je bila u poseti svojima u Beogradu.

Jedna od takvih fotki je i ona koju je njen suprug, fudbaler Nemanja Gudelj, objavio na svom profilu za 8. mart, na kom smo videli Anastasiju u društvu svekrve i zaove, a svi su u komentarima krenuli da pišu i da čestitaju Anastasiji na prinovi.

Nemanja i Anastasija

Foto: Printscreen/instagram

 

Fotografija je izazvala lavinu komentara, a o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Podsetimo, pevačica Anastasija Ražnatović Sevilju smatra drugim domom, budući da tamo živi zajedno sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Par se venčao u julu prošle godine u krugu najbližih članova porodica i kumova u manastiru Rajinovac kod Grocke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading