Brena i Boba
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović mogu da se pohvale uspešnom karijerom tokom koje su zaradili ogromno bogatstvo, pa luksuz kojim je okružena i te kako intrigira javnost.

Oni pored luksuzne vile na Bežanijskoj kosi, koju procenjuju na 2.500.000 evra, poseduju nekretnine širom sveta, imaju bogat vozni park i luksuznu jahtu.

ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU LEPE BRENE! Od cifre će vam se zavrteti u glavi: Bazen, zlato i kuća za poslugu

Printscreen

 

Na imanju se, pored velike kuće, nalazi i nekoliko manjih, pomoćnih objekata, od kojih je jedan za poslugu. Takođe, tu su bazen i tursko kupatilo, te za savršen užitak porodica Živojinović ne mora da napušta svoj dom, međutim, nije uvek bilo tako.

Brena, koja ima sestru Fakretu i brata Faruka, odrasla je u skromnom stanu, punom ljubavi, te samim tim nikada nisu osećlali nedostatak topline porodičnog doma.

Podsetimo, kuća Lepe Brene u Majamiju je vredna više od 900.000 evra, luksuzna nekretnima ima 400 kvadrata i nalazi se u skupom kvartu u Majamiju na obali mora. Breni i Bobi komšije su mnoge poznate ličnosti, a procenjuje se da mesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading