Ana Sević
Foto: Alo/Printscreen

Neke pevačice ostavljaju utisak da imaju višak kilograma, dok pojedine deluju mnogo više nego što zapravo jesu.

Za neke od njih je poznato da su niske, isto kao i da su neke, poput Sneki i Lepe Brene izuzetno visoke, ali malo ko zna koliko je zapravo visoka popularna pevačica Ana Sević.

Pevačica i voditeljka, Ana Sević, uvek nosi visoke potpetice i često ističe svoje noge u mini suknjama, ali mnoge iznenađuje saznanje da je visoka samo 159 centimetara.

Ana Sević

Printscreen

 

Podsetimo, Ana Sević već dugo uživa u ljubavi sa sadašnjim suprugom Danijelom, a pre samo nekoliko meseci izazvala je pravi medijski haos kada se u njegovoj pratnji pojavila na svadbi bivšeg muža Darka Lazića.

- Darko i ja smo pre svega uvek bili prijatelji, možda bi bilo i bolje da smo ostali prijatelji i zauvek ćemo biti prijatelji - rekla je Ana tada, pa prokomentarisala Lazićevu sadašnju suprugu Katarinu:

- Bolje da ne savetujem Katarinu, poželela sam joj puno sreće, ona mi je rekla da joj je drago što sam ovde, uzvratila sam. Imamo jednu osobu koja je iznad svega i uvek će biti tu. Darko je svestan da Lorena provodi vreme sa Danijelom i divni su odnosi zaista. Darko i ja smo sa sudom završili, to je bilo još prošle godine, to su bajate priče.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading