Anastasija sa svekrvom
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, izgladila je odnose sa majkom i sestrom svog supruga, fudbalera Nemanje Gudelja.

Sve je potvrđeno i javno, nakon što je i sam Nemanja objavio njihovu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a sada su otkriveni novi detalji.

Mediji su pisali da Anastasija u jednom periodu nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom i zaovom, Oliverom i Vanjom, a sada je došlo do preokreta.

- Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je najviše uticao na to da svi budu složni, i sada baš tako i jeste - kaže dobro obavešten izvor za "Blic".

Olivera Gudelj

Foto: Instagram

 

Podsetimo, ova njihova fotografija podgrejala je i sumnje da je Anastasija Ražnatović navodno u drugom stanju, a detalje pročitajte u odvojenoj vesti.

Pevačica Anastasija Ražnatović Sevilju smatra drugim domom, budući da tamo živi zajedno sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Par se venčao u julu prošle godine u krugu najbližih članova porodica i kumova u manastiru Rajinovac kod Grocke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading