Dara luksuz
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Folk pevačica Dara Bubamara ponovo je na meti sugrađanja, a razlog je njeno bahato parkiranje.

Ona je za Pink ispričala da vozi tako kako vozi, i da joj verovatno neke žene koje su ljubomorne na nju, namerno podmeću nogu.

- Stalno mi neko zove pauka kad se negde parkiram, ali šta da radim. Ne mogu da se jurim sa ljudiama. Moram nekad hitno nešto da obavim, pa ne mogu da čekam da se oslobodni mesto. Već sam ranije pričala o tome da redovno plaćam sve kazne koje mi stignu za parking, tako da tu nema problema - rekla je pevačica, a neki su joj čak bušili gume jer je nemarna prema komšijama, koji su je prethodno uljudno molili da ne parkira gde stigne.

Dara Bubamara

Foto: Instagram/serbianlive_novisad

 

- Dari su jednom na autu izbušili gume jer više nisu znali kako s njom da izađu na kraj. Ona kaže da više neće, samo mahne rukom i svaki sledeći put uradi istu stvar. Svi znaju koje automobile vozi, ne ostavlja čak ni poruku u kojoj navede da se brzo vraća, a niko ne voli takvu bahatost, pogotovo kad nekoga zatvori svojim autom, da ne može da izađe - rekle su komšije, prenosi Republika. 

Dara Bubamara

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Dara je redovno na meti kritika zbog svoje nesmotrene i prebrze vožnje, pa je tako jednom prilikom uhvaćena dok je na autoputu vozila 146 kilometara na čas, dok je ograničenje 130 kilometara na čas, a na nekim deonicama i manje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading