Breskvica
Foto: Printscreen/printscreen/RTS

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, raskošnim glasom i talentom za pisanje stihova osvojila je srca mnogobrojne publike, a u žiži javnosti našla e i zbog svog ljubavnog života.

Naime, otkad je raskinula emotivnu vezu sa reperom Mihajlom Veruovićem, poznatijem kao Vojaž, odlučila je da ljubavni život čuva od očiju javnosti. 

Njen novi partner je Nikola Stanisavljević, koji je od Anđele stariji osam godina i zaposlen je u policiji.

Breskvica

Printscreen/Pink.rs

 

Naime, on se zbog svog posla ne voli da se eksponira u javnosti i jako mu smeta kada bude uslikan, a sada, nakon takmičenja "Pesma za Evroviziju" i Breskvicine velike popularnosti, njen dečko ima veliki problem kako navode domaći mediji.

- Iako se oni generalno lepo slažu i podržava Breskvicu u svemu, izvor navodi da je Breskvica navodno u strahu da je Nikola ne ostavi zbog pritiska javnosti. Ona pokušava da ga zaštiti na sve moguće načine, čak su i imali razgovor, gde mu je ona objasnila da će se ova bura stišati i da će opet moći da uživaju u vezi, kao pre -  priča izvor za Star.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srdjan (@krle016)

 

Kako je Skorićeva istakla za Alo!, popularnoj Breskvici bilo je suđeno da izgubi prvo mesto i pre no što se prijavila na prestižno muzičko takmičenje.

- Breskvica je mlada, uspešna i ambiciozna, ali ovog puta nije bilo moguće da pobedi jer joj se u periodu takmičenja za pesmu Evrovizije našla jedna devetka, a kada je tu devetka, nemoguće je postići uspeh. Iako je njena pesma jedna od boljih, meni lično čak najlepša. Generalno, ona ima specifičan numerološki kod po kojem neće moći da ostvari uspeh van Balkana - navela je Ivana.

Mi smo pokušala je da stupimo u kontakt sa Anđelom, međutim pevačica nije bila dostupna na broj poznat redakciji. 

Kurir/Star

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading