Sloboda Mićaović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Lepa glumica Sloboda Mićalović gostujući u jednoj emisiji istakla je da podržava feministkinje, te da je protivnik svake vrste nasilja, ali je naglasila i da ne treba preterivati.

Kako je objasnila, ona je za to da se žene kao nežniji pol štite, ali kako navodi, zalaže se i za to da se uvažavaju i muškarci, te da ni oni nisu dužni da ih bilo ko ugnjetava i maltretira.

Osim toga, Sloboda je objasnila i da joj lepota nije uvek bila olakšica u karijeri, te da zbog iste neke uloge nije ni dobila:

- Trebalo mi je 20 godina možda da se duplo više dokazujem na ovaj ili onaj način i svaki put bi me iznova, iznova otkrivali. Uradim "Na mlečom putu" oni kažu: "Kako je ovo odigrala", uradim "Korene", kažu: "Kako je ovo odigrala, konačno je proglumila". Tako me non-stop otkrivaju, ne znam dokle će to da traje, bolelo me je ali nisam imala problem zato što ja sebe uopšte tako ne doživljavam niti mi je to prioritet, ja volim da budem uredna, volim da se lepo obučem volim da budem umivena i da mirišem i da imam tu psihofizičku higijenu ali meni nikada nije bio prioritet, ja nisam manekenka, ja sam glumica i meni ne ide u prilog da budem samo lepa. Mogu ja da budem lepa posle premijere ali u tom trenutku - ispričala je i nastavila:

Sloboda Mićalović

Printscreen

 

- Setila sam se sada, recimo, da mi je jedan reditelj, vrhunski naš reditelj rekao da sam odlično na tom probnom snimanju sve uradila, ali da sam mu suviše lepa da bih igrala, recimo, ženu koja je alkoholičar. Na primer, ja ne mogu da se složim s tim, jer da je bio argument ti možeš da odigraš ili ti ne možeš da odigraš, to je argument, a ovo... I šta ćemo sad, gde su feministkinje da me brane? Gde ste da me odbranite? Upomoć. Tu je tragedija, da ti vidiš jednu ženu koja se ne snalazi, koja ima sve predispozicije da bude srećna, ti kao psiholog mi reci, tu je drama, tu je ono da ti nađeš gde je zapela - ispričala je u emisiji "Balkanskom ulicom".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading