Branislav, Anđela
Foto: Tanjug/Foto: Alo/ilustracija

Poznati glumac Branislav Lečić tužio je mlađu koleginicu Anđelu Jovanović jer nije htela da deli istu scenu sa njim. Tačnije, on je podneo tužbu jer ga koleginica nije na vreme obavestila o svojoj odluci, već je, kako je on naveo, to učinila u minut do 12.

- To je neprofesionalno, nije etički, onemogućeno mi je pravo na rad. Sve je u redu, ona ne mora da igra u kadru sa mnom, ali je trebalo da me obaveste o tome na vreme, pre tri nedelje, a ne ovako da me dovedu pred svršen čin kada sam ja već naučio i tekst - rekao je Lečić na početku razgovora pa se prisetio slučaja sa Danijelom Štajnfeld:

Branislav Lečić

Foto: K1

 

- Osećam se satanizovano zbog slučaja sa Danijelom Štajnfeld, u predistražnom postupku je dokazano da ja nemam veze sa tim za šta me je optužila. To nisam ja izmislio, to je policija uradila, sve je obrađeno temeljno i dokazano je da sam nevin. Medijski sam zbog toga satanizovan, nakon svega stvorila se atmosfera iskrivljenog ogledala. Sve je iskrivljeno i ja sam u svakom svom odnosu postao predator. To je linč, to je navijačka sekcija, potreba da svi odemo u sferu zveri koje su izgubile razum - objasnio je Lečić svoju stranu priče i nastavio:

Branislav Lečić

PrintSrceen

 

- To sa Danijelom je namerno smišljeno da bi ona dobila azil, ne znam da li je ona silovana, policija je utvrdila da to nema veze sa mnom, ne poklapaju se datumi, a ja nisam mogao da budem na dva mesta. Međutim, ja sam namerno targetiran i ja sam dobro sredstvo za zapad i njihove namere. Oni imaju nameru da me ukinu i iz branše, da dolažu da sam nedostojan svoje branše. To je umišljena stvar, mora da se poštuje zakon, a ne da se ošralji i vršlja po medijima - ističe glumac i osvrće se na Anđelu Jovanović:

Branislav, Anđela

Foto: Alo/ilustracija

 

 

- Anđela neće da mi se izvini, ne može da me odšteti i da ne preuzme odgovornost. To dokazuje tu vrstu neodgovornog ponašanja bez argumenata. Ja sam prvi protivnik kršenja zakona, ali moramo da razlikujemo flert i udvaranje od prostora za osudu a to je svaka vrsta agresije. Ne možemo da se ponašamo stihijski.Kada mediji sude, sve je proizvoljno i šta se sad dešava. Muškarci i žene zaziru jedni od drugih, a to i jeste cilj Zapada - objašnjava u dahu i dodaje:

- Ona je odrasla osoba, ne mogu ja da zovem Anđeline roditelje... Ispada da ja treba da je podučavam, prosto ne može to da radi. Čkalja i Paja Vuijisić nisu govorili, pa su radili profesionalno. Trebalo je tri nedelje ranije da reaguje, a ne u minut do 12. To je neprofesionalno – zaključio je Lečić i dodao da su se od njega sada udaljili jako bliski ljudi.

- Muškarci se pretvaraju u kišne gliste, ali ako dođemo i situaciju da su muškarci kišne gliste, a žene umišljene ćurke, šta ćemo onda... Irfan Mensur je reagovao kao čovek zdravog razuma i to je jedino što sam tražio. I Irfana su napali, ali uvek postoje dostojanstveni ljudi – od Eve Ras, Laneta Gutovića, a ovi drugi koji formiraju moderno razmišljanje oni to rade jer im treba promocija da bi se plasirala ta zapadna agenda. Ukida mi se pravo na rad, a šta je to, to je fašizam. Ne moram ja da radim s onima koji to ne žele, sve u redu, ali neka se to javi na vreme i profesionalno - zaključio je Lečić u emisiji "Premijera Vikend-Specijal".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Likakrajina

10.03.2024 21:53

To Leko ne daj se! Da nije glumila u Radio Milevi ne bi se ni čulo za nju. Laž i nepravda nemaju šansu! Samo napred!