Vojaž
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Reper Vojaž je sin Milana Veruovića, nekadašnjeg telohranitelja ubijenog premijera Zorana Đinđića, koji je ranjen prilikom atentata 2003. godine, nakon čega se cela porodica preselila u Francusku.

Reperov otac bio je jedan od gostiju u nedeljnom izdanju emisije "Novo jutro" kod voditeljke Jovane Jeremić povodom godišnjice smrti nekadašnjeg srpskog premijera Zorana Đinđića. 

Vojažev otac

Pink printskrin

 

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, danas je jedan od najuspešnijih srpskih repera, a malo ko zna šta je obeležilo njegov porodični život, ali i odrastanje van granica Srbije za koje kaže da je bilo "traumatično".

Podsetimo, Vojaž je jednom prilikom otkrio je sve o tom periodu, ali i priznao da je za njegov uspeh zaslužan inat. 

- Kada je moj otac bio ranjen, moja porodica i ja smo morali da bežimo u Francusku. Kao dete sam proživeo stvari koje mogu da se vide samo na filmu i to je traumatično iskustvo za jednog klinca. U Srbiju sam se vratio kada sam imao osam godina. Prošao sam pakao od života i trebalo mi je mnogo vremena da se uklopim sa svojim vršnjacima, koji nisu mogli da razumeju kroz šta sam prošao. Ne želim od sebe da pravim žrtvu, ali sam uvek bio kao neki čudak i crna ovca u društvu - rekao je Vojaž i dodao da se tada zarekao da će biti uspešan:

- Jedan od razloga za moj uspeh je inat. Radio sam mnogo više od drugih, ali zato sam uspeo - istakao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading