Mile Kitić
Foto: Alo/Foto: GOOGLE/SCREENSHOT

Pevač Mile Kitić godinama živi u velelepnoj vili na Lekinom brdu, koja, kako su pisali mediji, vredi 500.000 evra. 

Iako navodno imaju garažu, pre nekoliko meseci je na jednoj stranici na Instagramu isplivala šokantna fotografija ispred njihovog doma. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

 

Naime, pevač je ispred svog doma zauzeo regularano iscrtano parking mesto, tako što je postavio rampe sa pištalicom, što je mnoge razbesnelo, te se porodica poznatog folkera našla na meti kritika.

Ekipa Alo! portala stupila je u kontakt sa komunalnom službom opštine na kojoj se nalazi kuća Mileta Kitića, kako bismo saznali da li su nadležne institucije reagovale i da li je stigla prijava nakon ovog folkerovog poteza. 

Prijava je stigla putem našeg sajta, tj. službenog mejla komunalne inspekcije - potvrdio je za Alo! rukovodilac komunalne inspekcije. 

Kuća Mileta Kitića

PaparazzoLov

 

Dobili smo prijavu da su postavljene dve zapreke na dva parking mesta. Nemamo potvrdu da je to bilo ko izvršio, osim fotografije koja je stigla na naš službeni mejl - rekli su iz odeljenja za komunalnu inspekciju i otkrili da će se kontrola svakako izvršiti:

U postupku vanrednog inspekcijskog nadzora inspektor će izvršiti kontrolu i utvrditi lice koje je odgovorno za to, ko god to bio, da se zapreke uklone ako nemaju dozvolu - rekao je rukovodilac koji nam je otkrio šta čeka pevača ako se ispostavi da nema dozvolu:

Kuća Mileta Kitića

PaparazzoLov

 

Ako se potvrdi da za to nema dozvolu, vodiće se postupak za uklanjanje - rekao nam je rukovodilac odeljenja za komunalnu inspekciju opštine Voždovac, Nenad Mitrović. 

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Miletom, kao i njegovom suprugom Martom, ali se oni do objavljivanja ovog teksta nisu javljali na naše pozive. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading