AVA KARABATIĆ SE PRIJAVILA NA PARLAMENTARNE IZBORE Starleta ušla u politiku, obratila se narodu
Alo

Starleta Ava Karabatić odlučila da se prijavi za parlamentarne izbore u Hrvatskoj.

AVA KARABATIĆ SE PRIJAVILA NA PARLAMENTARNE IZBORE Starleta ušla u politiku, obratila se narodu

Alo

 

Ava se i pre nekoliko godina kandidovala za predsednika, a sada je odučila da ponovo pokuša da prikupi glasove.

Ona je tada u jeku "kampanje" objavljivala nage fotografije, a sada se obratila javnosti i priznala da na izbore izlazi bez stranke.

- Poštovani građani/birači RH, s ponosom vas obaveštavam da sam odlučila da ponovo istupim na političku scenu, kandidaturom na parlamentarnim izborima. Iskrenost mi je uvek bila vrlina, zato sam i pobeđivala u rijaliti formatima, tako sam i s vama podelila zašto sam bila u dužoj medijskoj pauzi. Za ljude koji ne znaju, iza mene je bio težak period borbe s alkoholizmom, bila sam na odvikavanju, i ne sramim se toga. Nisam krala, nisam nikom štetila, već samoj sebi. Već punih 7 meseci nisam okusila ni kap alkohola, i osećam se odlično, puna energije da se borim dalje - napisala je Ava na društvenim mrežama i opisala sebe potencijalnim glasačima:

AVA KARABATIĆ SE PRIJAVILA NA PARLAMENTARNE IZBORE Starleta ušla u politiku, obratila se narodu

Alo

 

- Za sebe ću ukratko reći da sam renesansna provokativna žena, barokne osobenosti, romantičarskih pogleda i kosmički slobodna. Ovim putem bih zamolila ostale zastupnike da priznaju da su u problemu alkoholizma, to nije nikakva sramota, jer ja i dok sam bila na rubu tog problema nisam radila neke stvari koje danas gledam na političkoj sceni i ne mogu da verujem da se to zaista događa. Jedino logično objašnjenje je pijanstvo. Moj slogan ove godine je 'otreznimo se!'. Uskoro izbacujem i politički program.

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka "Parova" spomenula je i izbore na koje se pre nekoliko godina prijavila:

AVA KARABATIĆ SE PRIJAVILA NA PARLAMENTARNE IZBORE Starleta ušla u politiku, obratila se narodu

Alo

 

- Iako sam se već davno kadidovala na predsedničkim i parlamentarnim izborima, suočila sam se sa izazovom prikupljanja potpisa, jer iza sebe nisam imala nikoga da me gura i podrži. I ove godine se borim sama, bez stranke iza sebe, ali moja strast i predanost nisu oslabile, već su samo dobile na snazi. Nikad mi nije bila namera, niti sam blesava da mislim da mogu postati predsednica, htela sam samo sakupiti dovoljan broj glasova za kandidaturu da se mogu sučeljavati s političarima i da pokažem ljudima moju borbenu stranu, bez dlake na jeziku i da dobro razmisle za koga će glasati na parlamentarnim izborima za koje verujem da imam šanse. Verujem u snagu demokratije i u važnost uključivanja svih građana u politički proces. Hvala svima koji prave FB grupe podrške itd. Ja ću se takođe angažovati na društvenim mrežama i idemo jako. Pratite novosti na mom Instagramu, FB i TikToku-u.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading