Breskvica i Teya Dora
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Iako se na društvenim mrežama danima najavljivao veliki protest ispred Radio televizije Srbije povodom toga što Anđela Ignjatović Breskvica nije pobedila na takmičenju za Pesmu Evrovizije sa pesmom "Gnezdo orlovo", ali i činjenice da je stručni žiri dao znatno veću prednost Teodori Pavlovskoj i njenoj pesmi "Ramonda", situacija je po mnogo čemu zaličila na dobru staru narodnu "tresla se gora, rodio se miš".

Samo dva sata nakon zakazanog protesta ispred RTS-a nema više nikoga da brani “Gnezdo orlovo” ni tiho, a kamoli glasno kako se to ovih dana čini na društvenim mrežama.

Podsetimo, ekipa Alo! uslikala je svega tri čoveka koja su se pojavila ispred zgrade RTS-a, pa je pevačica po mišljenju mnogih oborila sve rekorde kada je reč o minimalnom broju ostrašćenih fanova. I dok se Ignjatovićeva nije oglašavala nakon pustoši koju smo zatekli na terenu, tri najvernija i najglasnija fana pokušali su da odbrane njenu "otetu" pobedu, te su za naš dnevni list istakli koliko su razočarani.

- Pojedini članovi žirija nisu podobni da ocenujuju pevanje. Antipatriotski čin je to što je MC Sajsi dala nula bodova Breskvici. Narod je rekao svoje, a oni su to zanemarili - rekao nam je jedan od trojice okupljenih.

Breskvica je i ranije izjavila da neće biti na protestu jer između ostalog ima i zakazan nastup van Srbije, a nije se oglasila čak ni putem Instagrama ovim povodom. Sa druge strane, ona je podržala pobednicu i izabranu predstavnicu Srbije i poželela joj sreću u Malmeu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading